Akademik cup 2012

08.09.2012 08:00

V septembri 2012 sme sa zucastnili uz v poradi druheho turnaja , ktory poriada nas treningovy partner Akademik.

Ako sme dopadli na tomto turnaji ? Ak to chcete vediet tak citajte dalej :)

 

 

Este pred popisom turnaja by som rad podakoval:
Mircovi za perfektne odchytany turnaj, ToChovi za super vykon a dotiahnutie velkej posily aspon na zakladnu cast, Andymu za tiez super vykon a bojovnost, Spakymu za bojovnost a nadstandardny vykon v obrane aj utoku, Erikovi za bojovnost a tiez super vykony.
 
A teraz uz k priebehu:
Prvy zapas proti ExRapidu: v zapase sme boli lepsi, dali sme 4 tycky ale nam to nepadlo do siete. Bohuzial sme dostali smolny gol a prehrali 0:1.
pred druhym zapasom sme si povedali, ze bud prehrame obidva zapasy a o 14.00 pojdeme domov alebo to vyhrame a minimalne 3 miesto urobime.
Druhy zapas proti United:muzstvo z ligy na Prokofievovej. Po dobrom vykone nasa vyhra 7:2.
Posledny zapas v skupine proti Akademiku B. Trochu trapenia ale nakoniec vyhra 4:2 a postup z druheho miesta do semifinale.
 
Semifinale: tu na nas cakal podla mna najtazsi super , TreKronor. Hrali sice 5+1 cely cas ale mali najlepsieho stralca turnaja a hrali velmi disciplinovane a dobre. My sme v tomto zapase uz museli ozeliet posilu z AK47 Cula ale zas sme mohli zobrat do muzstva Vlkyho a Romana , ktori uz nehrali so svojimi muzstvami a cheli este nieco odohrat. Zapas v riadnom case 2:2 po vyrovnanov priebehu. Islo sa hned na penalty a Mirec zneskodnil v druhej serii strelu najlepsieho strelca turnaja a my sme sa ani raz nemylili.
 
Finale: zapas proti muzstvu Silver. V zostave ako v semifinale ale uz riadne unaveni sme uhrali 0:0 a zasa penalty. Tentokrat ale v tretej serii zlyhal proti "pozicanemu" brankarovi z TreKronor nas Erik a tak sme v druhom rocniku skoncili druhy :)
 
V kazdom pripade je to dalsi velmi pekny uspech nasho teamu a este raz dik vsetkym co za nas hrali :)